Fogorvosaink & Asszisztenseink

Kiváló

Kommunikáció

A magán fogorvosi kezelések közben nem csak a szakmai tudásra figyelünk, hanem teljes mértékben törekszünk a megfelelő bánásmódra, gyors és egyértelmű kommunikációra.

Dr, Farkas Péter által

Ajánlott fogorvosok

Dr. Farkas Péter által felállított elvárásoknak és szakmai tudásának megfelelő fogorvosok és asszisztensek dolgoznak a Dental Duett fogorvosi magánrendelőben.

garantáltan

Minőségi kezelés

Egy magánrendeléssel szemben magasabbak a páciensek elvárásai is. Hogy mennyire tudunk ennek megfelelni? Erre a legjobb bizonyíték, hogy nulla reklám mellett tudtunk így felfejlődni, kizárólag a pácienseink ajánlása alapján.

Farkas Péter fogorvos
Fog- és szájbetegségek szakorvosa, dento-alveorális szájsebész

Dr. Farkas Péter

Büszke vagyok arra, hogy kizárólag az elégedett pácienseinknek köszönhetően nőtte ki magát fogászati rendelőnk, továbbá arra is, hogy pácienseink bátran járnak vissza fiatal, de ennek ellenére nagyon ügyes kollégáinkhoz.

Fogászat Dunaharasztin
Fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályozó szakorvos

Dr. Pataki Ildikó

Fogorvosi diplomámat 2000-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A végzés után a Semmelweis Egyetem Fogszabályozási Klinikáján dolgoztam, 2003-ban fog- és szájbetegségek, 2005-ben fogszabályozási szakvizsgát szereztem. 2013-ban férjemmel együtt létrehottuk a Dental-Duett Kft-t, amely csapatát fogszabályozó szakorvosként erősítem. Munkám során arra törekszem, hogy a tökéletes esztétikai eredmény mellett a lehető legjobb funkciót érjük el, ezért logopédussal is dolgozom együtt.

Fogászat Dunaharasztin
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Gánti Bernadett

2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. Végzés után az Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján vettem részt rezidensképzésben és 2016-ban megszereztem a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát. A szakvizsga óta tudományos doktori munkát végzek az egyetemen (PhD). Eközben 2014-ben csatlakoztam a Dental-Duett lelkes csapatához. Fogászaton belül fő érdeklődési területem az endodontia. (Jelenleg szülési szabadságon van)

Fogászat Dunaharasztin
Fogorvos

Dr. Mayer Petra

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben. Az egyetem elvégzése óta magánrendelőkben szereztem gyakorlatot, 2016 óta dolgozom a Dental-Duett fogorvosi rendelőben. Jelenleg emellett fogszabályozó rezidensként dolgozom egy belvárosi rendelőben.

Fogászat Dunaharasztin
Fogorvos, Dentoalveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Major Martin

Tanulmányaimmal 2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán. Diplomám megszerzését követően szeptemberben csatlakoztam a Dental-Duett csapatához. Munkám során fontosnak tartom, hogy pácienseim kezelés közben a lehető legkomfortosabban érezzék magukat, és a legjobb hangulatban teljenek a beavatkozások. 2020-ban kezdtem a Dento-alveolaris szájsebész képzést. Számomra legfontosabb a páciensek teljeskörű testi, lelki egészsége. Nem ismerek lehetetlent, pacienseimet családtagként kezelem.

Fogászat Dunaharasztin
Fogorvos

Dr. Németh Réka

A diplomám 2018-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ugyanebben az évben csatlakoztam a Dental Duett csapatához, ahol angol és magyar nyelven beszélő páciensek ellátását is végzem. A munkám során igyekszem a pácienseimnek tudásom legjavát nyújtani.

Fogszakorvos

Dr. Nagy Rozália

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd fog- és szájbetegségek szakvizsgát szereztem. Magánrendelőkben, felnőtt fogászati szakellátásban veszek részt már több mint 10 éve. Törekszem, hogy a kezelésekre fájdalommentesen, oldott légkörben kerüljön sor, és a hozzám forduló páciensekkel közösen megtaláljuk azokat a minőségi megoldásokat, amikkel hosszú távon elégedettek lehetnek. Fontosnak tartom a rendszeres fogászati kontrollt, mely a fogaszati panaszok megelőzésének egyik jelentős tényezője.

Dr. Orbán Imola - Fogorvos Dunaharaszti
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr Orbán Imola

Dr. Orbán Imola vagyok, 2011-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaim egy részét a németországi Halle-Wittenbergi Martin Luther egyetemen folytattam. Folyékonyan beszélek angolul és németül. 2014-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Munkám során a komplex megoldásokra törekszem, a teljes szájüreg minden funkcióját és esztétikáját szem előtt tartva. A fogorvoslásban leginkább az alkotás lehetőségét szeretem, kihasználva a kreativitásomat a pácienseim igényére szabva, a szakmai protokollok betartása mellett. A legnagyobb örömöt a rágófunkció visszaállítása, a kényelmes és esztétikus restaurációk adják.

Dr. Annus Péter Fogorvos Dunaharaszti
Dentoalveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Annus Péter

Dr. Baksa Szilvia Fogorvos Dunaharaszti
Gyermekfogorvos szakorvos

Dr. Baksa Szilvia

Fogorvos Dunaharasztin
Fogorvos

Dr. Németh Domonkos

Fogorvos Dunaharasztin
Fogorvos

Dr. Angyal Ádám