Fogorvosaink & Asszisztenseink

Google értékelés

Kiemelkedően ajánlott

Eddigi pácienseink a magán fogorvosi kezelések után 4.9/5-re értékelték a Google Értékelésben fogorvosaink szakmai tudását, és a velük való bánásmódot, kommunikációt.

Dr, Farkas Péter által

Ajánlott fogorvosok

Dr. Farkas Péter által felállított elvárásoknak és szakmai tudásának megfelelő fogorvosok és asszisztensek dolgoznak a Dental Duett fogorvosi magánrendelőben.

garantáltan

Minőségi kezelés

Egy magánrendeléssel szemben magasabbak a páciensek elvárásai is. Hogy mennyire tudunk ennek megfelelni? Erre a legjobb bizonyíték, hogy nulla reklám mellett tudtunk így felfejlődni, kizárólag a pácienseink ajánlása alapján.

Farkas Péter fogorvos
Fog- és szájbetegségek szakorvosa, dento-alveorális szájsebész

Dr. Farkas Péter

Büszke vagyok arra, hogy kizárólag az elégedett pácienseinknek köszönhetően nőtte ki magát fogászati rendelőnk, továbbá arra is, hogy pácienseink bátran járnak vissza fiatal, de ennek ellenére nagyon ügyes kollégáinkhoz.

Fogászat Dunaharasztin
Fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályozó szakorvos

Dr. Pataki Ildikó

Fogorvosi diplomámat 2000-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. A végzés után a Semmelweis Egyetem Fogszabályozási Klinikáján dolgoztam, 2003-ban fog- és szájbetegségek, 2005-ben fogszabályozási szakvizsgát szereztem. 2013-ban férjemmel együtt létrehottuk a Dental-Duett Kft-t, amely csapatát fogszabályozó szakorvosként erősítem. Munkám során arra törekszem, hogy a tökéletes esztétikai eredmény mellett a lehető legjobb funkciót érjük el, ezért logopédussal is dolgozom együtt.

Fogászat Dunaharasztin
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Gánti Bernadett

2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. Végzés után az Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján vettem részt rezidensképzésben és 2016-ban megszereztem a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát. A szakvizsga óta tudományos doktori munkát végzek az egyetemen (PhD). Eközben 2014-ben csatlakoztam a Dental-Duett lelkes csapatához. Fogászaton belül fő érdeklődési területem az endodontia.

Fogászat Dunaharasztin
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Vaskor Lilla

Diplomámat 2013-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.
Rezidens éveim első két évét az egyetem Orális Diagnosztikai Tanszékén töltöttem, 2015 óta vagyok tagja a Dental-Duett csapatának. Szakmai felkészültségem és tudásom folyamatos bővítése mellett fontosnak tartom, hogy a kezelések nyugodt körülmények között, jó hangulatban teljenek.

Fogászat Dunaharasztin
Fogorvos

Dr. Mayer Petra

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben. Az egyetem elvégzése óta magánrendelőkben szereztem gyakorlatot, 2016 óta dolgozom a Dental-Duett fogorvosi rendelőben. Jelenleg emellett fogszabályozó rezidensként dolgozom egy belvárosi rendelőben.

Fogászat Dunaharasztin
Fogorvos

Dr. Major Martin

Tanulmányaimmal 2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán. Diplomám megszerzését követően szeptemberben csatlakoztam a Dental-Duett csapatához. Munkám során fontosnak tartom, hogy pácienseim kezelés közben a lehető legkomfortosabban érezzék magukat, és a legjobb hangulatban teljenek a beavatkozások.

Fogászat Dunaharasztin
Fogorvos

Dr. Németh Réka

A diplomám 2018-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ugyanebben az évben csatlakoztam a Dental Duett csapatához, ahol angol és magyar nyelven beszélő páciensek ellátását is végzem. A munkám során igyekszem a pácienseimnek tudásom legjavát nyújtani.