Széchenyi 2020

A projekt adatai:
– a kedvezményezett neve: Dental-Duett Korlátolt Felelősségű Társaság
– a projekt címe: Gyakornoki program a Dentál-Duett Kft-nél
– a szerződött támogatás összege: 8 434 201
– a támogatás mértéke: 80 %
– a projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében 3 fő, 25 év alatti gyakornok alkalmazása valósul meg a Dentál-Duett Kft-nél: 2 fő szak-asszisztens és 1 fő recepciós alklamazását válalltuk. A gyakornokok a pályázati kiírásnak megfelelő OKJ végzettséggel rendelkeznek. A projekt keretében megvalósul a gyakornokok alkalmazásához szükséges eszközök beszerzése is (file-szervez, és a fertőtlenítéshez szükséges autokláv).
a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.07.14.
– projekt azonosító száma: VEKOP-8.3.2-18-2018-00059

Munkahelyi képzések támogatása a Dental-Duett Kft-nél

– a kedvezményezett neve: Dental-Duett Korlátolt Felelősségű Társaság
– a projekt címe: Munkahelyi képzések támogatása a Dental-Duett Kft-nél
– a szerződött támogatás összege: 5.73 millió Ft

Cégünk, a Dental-Duett kft. a VEKOP-8.5.3-17-2018-00211 „Munkahelyi képzések támogatása a Dental-Duett Kft-nél” nyertes projekt keretében kilenc kollégánk a 2020.01.20 és 2021.07.31. közötti időszakban 9 képzésen vett részt. Ezek a képzések olyan általános készségeket fejlesztettek, amelyekre kollégáinknak munkájuk során fokozottan van szükségük. Asszertív kommunikációs tréning hatékonyan fejlesztette a tudatos kommunikációs készségüket, Kiégés megelőzése 20 órában képzés azért volt hasznos, mivel korunk legaggasztóbb jelenségére a kiégésre hívta fel a figyelmet, ami a legtöbb betegség hátterében van, fontos, hogy időben ismerjük fel a tüneteit magunkon és másokon, hogy megelőzzük. Az Önismeret és interperszonális kompetenciák fejlesztése 20 órában, az önismeret és lelki intelligencia fejlesztésében segített. Tudatos idő- és energiagazdálkodás 20 órában képzés időmenedzsmentünk javult, rengeteg olyan hasznos eszközt kaptunk, amelyeket azóta is alkalmazunk. A digitális kompetencia fejlesztés is prioritás napjainkban, ehhez két képzés kapcsolódott a Számítógépes ismeretek (táblázatkezelés, online alapismeretek, adatbázis-kezelés) 20 órában és a Számítógépes alapismeretek (operációs rendszerek, szövegszerkesztés) 20 órában, sok a hétköznapi munkánkban jól hasznosítható tudást szereztünk. Az IPAR 4.0 szemlélet és filozófiája 20 órában a 4. ipari forradalom eredményeit ismertette meg velünk és kitekintést nyújtott a jövőbe is. A Vezető képzés pedig új utakat nyitott a számunkra a vezetés szemléletben.

Összességében nagyon hálásak vagyunk a pályázati lehetőségért, hiszen nagyon jól tudjuk hasznosítani cégünk működésében.