Dental Duett
Karrier

A Dental-Duett fogászati rendelőt dr. Farkas Péter és dr. Pataki Ildikó alapította 15 éve. Az óta töretlen a fejlődésünk dacára annak, hogy semminemű marketing tevékenységet nem folytattunk, e weblapunk is a napokban indult. Ez a fejlődés főleg az igényes szakmai munkának, és az ügyfélcentrikus, segítő hozzáálásunknak köszönhető, senkit nem hagyunk bajban, még akkor sem, ha munkaidő vége előtt esik be a rendelőbe.

Rendelőnk elhivatott szakmai csapattal, fejlődési lehetőséggel és barátságos munkahelyi légkörrel várja új orvos és asszisztens kollégáit!

Orvosaink csúcsminőségű technikai környezetben dolgoznak (panoráma röntgen, teleröntgen, 3D CT, lézer, ózon, stb.), továbbá munkájukat digitalizált, számítógépes dokumentációs rendszerrel, teljes körű ügyfélkapcsolati, és adminisztrációs ügyintézéssel segítjük.

Fogtechnikai laboratóriumunk a rendelő emeletén található, ezért nagyon rövid határidőkkel tudunk dolgozni, az esetleges korrekciók pedig szintén gyorsan megoldhatóak. Ugyan a legmodernebb fogászati berendezésekkel dolgozunk, de emellett nálunk ugyanolyan fontos a családias hangulat, és a rugalmasság, ezért kollégáink hosszú távon terveznek nálunk.

Elvárásaink új kollégánk felé:

  • Fogorvosi diploma
  • Fogászati szakasszisztens végzettség
  • Magyar nyelv felsőfokú ismerete (nálunk nincsenek külföldi páciensek)

Jelentkezés:

  • Magyar nyelvű önéletrajzzal a dentalduettkft (kukac) gmail.com email címen